Läpparna matchar jackan

Trött på att vara sjuk. Trött på jobb och att vara "vuxen". Ikväll är jag den 19 åringen jag vill. Woop

Hipp hipp hurra !!

Till min pappa som fyller 43 år idag :D 
 
Vi ska fira honom bara familjen idag så fort Sofia kommer hem från skolan. Släkt och så kommer imorgon!
Det han ska få av oss är en snöskovel, wiskey choklad, parfym, träningsbyxor och smoothie mixer. Den sistnämnda är väll mest för min och mammas skull men man får göra så i vuxenvärlden. 
 
Inte bara pappa som dagen är speciell för. Nu är det ett år sen jag tog mitt körkort så ett litet hurra för mig med :D
Pappa var så snäll som skjutsade dit mig på sin födelsedag trots att han jobbar natt. (Hade inte så mycket val då jag inte hade någon egen legetimation för tillfället). 
 
Ett sista hurra för mamma och pappa som firade 20 årig bröllopsdag igår, alltså bronsbröllop! 
22 år var dem här
 
Smart av dem att gifta sig dagen innan pappas födelsedag - kommer han aldrig glömma bort datumet hehe
Man behöver inte vara bra på matematik för att räkna ut att jag blir 20 i augusti och de gifte sig i januari... så borde inte vara ett vitt bröllop de där inte för jag var ju indirekt med hiho!! 
 
 

Samlar på mig pluspoäng

Tror halsflussen börjar ge med sig lite alle fall. Kunde sova en hel natt, inte ont någon stans och jag kan svälja igen!! Thank god for medicin! Och mamma. Mamma bäst! Tagit jätte bra hand om mig dessa dagar. Pappa har inte vart det minsta till hjälp, han håller för munnen när jag är i samma rum som honom, vilket inte hänt så ofta då han oftast lämnat rummet helt... Han har lite bacill skräck... När jag var magsjuk senast så på väg mot toan möter jag pappa och han ser hur illa jag mår och han förstår vad som ska hända så han springer ner till mamma och säger "Jag tror Issa är sjuk" haha så hon får komma upp och ta hand om mig. Lilla pappa. Jag smittade honom rejält i sommras när vi campade och bodde så nära inpå - han var sjukskriven länge och mådde riktigt dåligt så jag förstår väll...
 
Eftersom jag har fått mina krafter tillbaka så ville jag göra något snällt för mamma så tadaa:
 
 
Ren disk - tillbaka ställd på sina rätta platser
Smutsig disk - avsköljd och inställd i diskmaskin
 
Mår till och med så bra att jag tackade ja till att börja jobba imorgon igen. Får se hur de går men tror verkligen de ska gå bra. Annars är de ju helg efteråt så kan sova och tycka synd om mig då istället !

1a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med

Klari, Jag & Pellos - De tre blubbisarna <3 För tillfället är den ena bosatt i annat land och den andra inlagd på sjukhus dock... Känner mig inte hel utan er!

En bild säger mer än 1000 ord

1a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med. 

2a bilden: En bild på dig själv

3e bilden: En bild på någon i din familj. 

5e bilden: En gammal bild på dig själv

6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge. 

7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.

8e bilden: En person som du saknar. 

9e bilden: Någon med en bra blogg.

10e bilden: Någon du tycker är väldigt snäll. 

11e bilden: En person du kan berätta allt för. 

12e bilden: Du och någon klasskompis

13e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider. 

14e bilden: En person som du vill vara med 

15e bilden: En bild som gör dig glad 

16e bilden: En person som är snygg. 

17e bilden: En bild på dina närmaste.  

19e bilden: En bild på en tid du saknar. 

20e bilden: En bild från i somras. 

21a bilden: En person som alltid gör dig glad. 

22a bilden: Den nyaste bilden på dig själv.

Jag vet att såna här nästan aldrig blir avslutade, men de är ju kuuul

Riktig Alnehemare nu

 
Sofia satt på Tipsy hennes fotbollströja. Resultatet:
NEJ - hon tyckte inte den passade och vägrade gå någonstans
JA - hon såg urgullig ut när hon först försökte stappla fram med för långa armar.
 
Får bli en liten pjatt hund nästa gång som man kan klä hur man vill 

Pappas nya leksak

Dumma snedvända bilder som jag är för trött för att orka kolla hur man vänder rätt...
 
I pappas och mammas rum finns de inte plats för många möbler. En 1.80 säng, en bokhylla (utan böker fast med prylar) och ett litet sängbord. Men nu har pappa alltså fyllt på med 48 tums tv. Bilden ger inte rättvisa för hur tv upplevs när man ligger i sängen... Kommer bli awesome med skräckfilm där alle fall! 
 
Denna tv har även internet, Så ja de är bara att logga in på facebook, hotmail eller vad man känner för. Alla online sidor med gratis film är ju guld nu. Men inte nog med det, Tv har 3D oxå - för de har tydligen alla coola kidzen. 
 
Självfallet har mina sjukdagar mest spenderats här! Rummet ligger ju för tusan bredvid köket med - score!
 
Även jag har skaffat mig en ny leksak, eller jag har gått och blivit med iphone som vissa säger hiho. Iphone 4s för att vara korrekt. Den har också varit en räddare i nöden dessa dagar med alla appar. Särskilt Pet Shop appen har hållt mig sysselsat. Byggt min egen djur affär. Problemet är att jag har kommit till de läge att om jag vill fortsätta lyckas med "uppdragen" måste jag börja betala riktiga pengar för att komma vidare. Wä på det!
tur att 9gag finns <3

För lollo <3 mihi

Visst blir man så himla irriterad på dem där bloggarna som säger att de ska uppdatera mer och sen så näää, ingen skillnad... Nu har jag gått och blivit en av dem där alltså. Attans. 
 
Inte bara de, tror ni jag köpt de där träningskortet eller? HA näää....
Men till mitt "försvar" så att jobba med barn 8 timmar om dagen och sen gå till ett zumbapass? jag orkar inte ens kolla klart på mitt tv program innan jag somnar?! Vilket är frustrarande då jag ville träna. Kanske när solen kommer och dagarna känns längre så kan jag få mer insperation!
 
Annars då? Joo nu ska ni få höra - inte nog med att jag blivit magsjuk två gånger under vintern nu har jag gått och fått halsfluss med. Aldrig haft det förut men känns som tortyr i halsen ungefär. Varje gång du sväljer (vilket du gör tusentals gånger om dagen såklart) är det som knivar. Till det lite feber och värk i rygg och nacke. Så sjukskrev mig själv denna vecka. Jag tycker verkligen om att jobba med barn men jag har inte varit såhär sjuk sen jag själv var ett barn. Mitt immunförsvar hinner ju aldrig bygga upp sig självt!! Känns som något vill styra in mig på annan yrkes väg...
 
Idag var första dagen jag orkade lämna huset så åkte för att inhandla pappas födelsedagspresent då han fyller år imorgon :D Sen tröst shoppade jag självklart till mig själv
 
Mjuka taighta byxor. Älskar såna här sorters byxor
 
Liten sommarklänning. Packade en hel hög med kläder över armen och denna åkte igentligen bara med i farten. Men gillade hur den satt på så den blev en keeper
 
Slutligen ett par grå mjukisadidas. Har bara svarta men alltid velat ha gråa! Vill även ha en röd adidas tröja så om någen hittar en säg snälla vart !!
 
 

nytt år - nya tag - 2013 är året som jag...

Nää inga nyårslöften här inte, blir bara tråkigt när man inte håller dem! Men lite nya tankar och banor absolut.
 
Tänkte ta upp lite träning igen (wohoo femtioelfte gången gilt), finns något här i Bälinge som heter Pulsen som organiserar gruppträningar. Allt från zumba till step up och yoga! Tänkte ge det en chans (Elin please join me!) Var och simmade idag, väldigt skönt så det kanske blir ett klippkort på Fyrishov med :) Meeen jag får se vad kroppen min orkar med nu i början, känner redan nu att jag kommer ha en förjäkla träningsverk imorgon! 
 
 
 
 
Sen vill jag även jobba mera nu i vår då jag har big plans för hösten...
Och i sommar vill jag inte jobba i Uppsala, men ändå i Sverige! 
 
Detta är väll vad jag planerat för 2013, men jag är mera för ödet och att allt har sin mening än planering så jag kan vara flexibel. Tror jag i alla fall... Alltid sett mig som en flexibel person men här om dagen sa mamma att hon skulle göra potatisgratäng till middag och yummy tänker jag. Senare på kvällen när vi ska äta och jag ser gratängen så är den fylld med massa rotfrukter också. Alltså potatisgratäng med typ morot och broccoli. Inte vad jag föreställt mig (absolut inget fel på det) så allt blir knas i mitt huvud av besvikelse...hehe! 
  
Kanske borde lägga till bättre uppdatering på bloggen också... hmm mer än en gång varje månad borde jag ju klara !
 

Isabell Alnehem

Var dig själv - alla andra finns redan

RSS 2.0