Dagens motto

Haha so true

Fredagsmys

Dom där dagarna man har dålig hårdag, dålig hy-dag, dålig ögondag...
Dom där dagarna man igentligen inte borde tagit fram kameran.
 
MEN VAD GÖR DE OM 100 ÅR
 
 
och har man matchande fredagsmys tröjor, ja då förevigar man det ögonblicket !
 
Chips + dipp + film stod på schemat and it was gooood.

Jag älskade inte det hära

Tänk om man följde barns råd ibland... Hällde upp mat till alla barn vid mitt bord, ungen bredivd mig smakar på maten (var lax den dagen) och tittar på mig och säger "jag älskade inte det hära". Jag tittar tillbaka och tänker att detta var ju ett trevligt sätt att uttrycka sig på, lite överdrivet men visst, men hur jag ska svara på detta...? Han behövde inte äta upp i alla fall.
 
Smart unge, varför ska man göra något överhuvudtaget som man inte älskar? Yeah skulle nog inte funka men ungar  är goa!
 
Hände vidrigaste saken idag, klarar inte av att skriva det här - det är en sån sak jag bara kan säga till Ellen då det är vardagsprat för henne typ haha <3 Hon kommer snart hit förresten för fredagsmys mihi !!
 
Nu måste jag snabbt äta något innan hon kommer - så mycker jag vågar hehe 

Day 15 – Your dreams

Drömmar, stora som små. Igentligen vill jag väll bara vara lycklig och nöjd. Men om jag mååååste välja några saker
 

what the fuck did i just hear

Dom där ögonblicken när man får äta upp sina fördommar
 
 
Eller när människor förbluffar like onbeyond (oändligt försökte jag få till där)
 
 
Gåshud på båda! Särskilt den lilla flickan, i mean COME ON !!!! Svårt att tro att det finns sån talang

Titta på mig, älska mig

När jag kommer hem från jobbet, stan eller vad som helst så brukar jag lägga mig ner på köksgolvsmattan bara för att andas några sekunder. Blivit en vana där jag varvar ner och tänker klart. Men det är inte alltid lika lätt om jag är den första som kommer hem - Tipsy blir tokig om hon inte har fått uppmärksamhet på några timmar och de är ju förståligt men hon är ju så tydlig och rolig haha
 
 
 
Hon sätter sig verkligen så nära hon kan komma... och de ända man ser ner man tittar upp:
 
"TITTA PÅ MIG, LEK MED MIG, ÄLSKA MED, GÅ UT MED MIG" 
Skriker hennes ögon och så gnyr hon lite om jag inte klappar på henne
 
Hon blir lite besvärad när man stirrar in i hennes ögon (sååå jekla kul att göra, hon blir helt obekväm och vrider och vänder på sig) men annars har hon inga problem alls med närhet! Är de fullt i soffan så gör hon plats och verkligen klämmer sig in. Är de mycket plats i soffan och bara en där, ja då ska hon sitta på min mage eller i knät. Hon väger ändå 19 kg så när man ligger där och hon stampar runt med sina klor på magen för att lägga sig bekvämt så undrar man ibland om hon inte faktiskt tror att hon är en dvärgpudel och inte en kugspudel som hon faktiskt är... 
 
Tipsys respektfördelning är lite underhållande. Till mamma är hon 100 % lydig. Lägger Tipsy sig på mammas sida av sängen och mamma kommer in i sovrummet behöver mamma bara skratta till och knäppa med fingrarna så flyttar sig Tipsy direkt. Till mig är hon väll 80% lydig. Tar hon min Olle katt (gosedjur i sängen, han behöver ett eget inlägg för att förklaras) så behöver jag bara säga släpp och ta den så lyder hon. Hon skulle aldrig ta något av mamma. Men till lillasyster Sofia är hon väll 50% lydig haha. 
Om Sofia ligger i sin säng kan Tipsy hoppa upp - lägga sig på över Sofia på hennes huvudkudde - spjärna och trycka imot med alla ben på Sofia tills Tipsy får så mycket plats hon vill ha...Och på vintern är de alltid Sofia hon hoppar på och tar hennes mössa och vantar! 
 
Älskar vår krulltott <3
 
 

Dagens detalj

 
 
Båda tummar upp för sko detaljer! Särskilt fransar och nitar
 
Mitt nästa inköp bli dessa godingar från Depeche Angel med dödskalle, läckert läckert
 
 
 
 
 
 

Ett fel närmare rätt

Var ett tag sen jag gjorde pannkisar, senaste gången var väll med mamma när jag var liten någon gång. Hade glömt att de tog lite tid ändå, hade väll räknat med att allt skulle vara gräddat och klart på typ 10 minuter haha... När jag var liten hjälpte jag väll till med typ en pannkaka och sen satte jag mig och åt den och väntade på mer! Blir inte så ofta (aldrig) pannkakor här hemma om inte mormor kommer och gör. Mamma berättade att jag och Sofia klagade för mycket tydligen på hur fula pannkakor mamma gjorde och att hon borde vara mera som mormor - hemska barn haha!
 
Kan ju inte direkt skryta om min första pannkaka 
 
 
Den bara sladdrade sig och blev mos... Mamma blev i alla fall väldigt nöjd med detta och fotade och skickade till halva släkten att roa sig med! Ha ha... Men efter ett tag fick jag inn rätta knycket 
 
 
 MITT PANNKAKS BERG WOHO
 
Älskar hur Tipsy använder sina hundögon för att locka till sig några !
 
 
Riktig charmör som lägger huvudet i knät och rapar när man sitter och äter. Funkar varje gång dock...
 
 
När jag var liten skar mormor alltid mina pannkakor i små små bitar och nu gör jag också så tydligen - tycker de smakar godare då hehe...  
 
 

Day 14 – What you wore today

 
Linnet är köpt från en liten butik i Öland under vår sommarsemester där i år, jeansen från lindex, raggsockor från Ulva marknad
 
 
Armband, även det från Öland

Pannkaka

Blev sugen på att göra pannkakor, självklart har man ett hum om vilka ingredienser som behövs men man vill ju inte missa något eller ta fel proportioner så det blev bara till att fråga google! Behövde bara skriva "recept" i sökfältet innan google föreslog "recept på pannkaka" så tydligen är inte jag den ända haha. 
 
Kom upp hur många lockande recept som helst - vanilj pannkaka, hallonpannkaka... Kommer bli pannkaks mästare efter att jag provat mig fram. Men en sak i taget, måste lära mig göra de klassiska pannkakorna först hehe.
 
Enligt Arlas recept kommer pannkakorna se ut så här när de är klara
peace of kake! Kommer lägga upp en identisk bild snart då när mina är klara
 
 

Dagens detalj

 
Färgglada naglar!
 
Ljus rosa naglar i all ära men nu i höst vill jag bara ha färger som lyser upp i mörkret

Fyrispark


 
Kände att det var ett tag sedan jag handlade något så nu belönade jag mig själv. Allt detta och en film för 270 kr.  Woop woop
 
Ligger bakom Ica Maxi, öppet varje söndag mellan 12 och 15
 

Ted

 
 
Jaa bion vi (eller jag faktiskt, Ellen gav mig fria tyglar) valde blev tillslut Ted. Handlade typ om hur en teddybjörn magiskt blir levande för att kunna vara bästa vän med en liten pojke. Men när åren går och de båda växer upp får björnen sämre och sämre inflytande på killen. Haha mycket alkohol, slagsmål och sånt. 
 
 
Det var faktiskt en rolig film, samma regissör som till serien family guy vilket man märkte av i många repliker så gillar man inte family guy borde man inte se denna! 
 
Försökte knäppa en bild på mig och Ellen när vi satt där man mobilen samarbetade inte alls så bättre än så här blev de inte: 
Haha fy...
 
Efteråt begav vi oss till Norrlands nation, var lite sådär då vi kom en dag när dansgolvet var avstängt. Så det satt bara jätte fulla människor över allt haha. Vi drack ett glas vin och blev kallade snobbar/stockholmare och sen drog vi, men vi var nöjda med kvällen ändå :) 

All the right words

Hada planerat att hamna i koma si sådär hela helgen från och med att jag kom hem från fredags jobbet! Ni kloka människor har redan upptäckt att jag använde ordet "hade" för de planerna höll inte länge alls. 
 
Ellen min underbaring vet exakt vad hon ska säga för att jag ska rycka upp mig. Behövde bara ställa frågan om jag vill träffas och ja självklart vill jag det så nu har jag precis ätit och väntar på att gå till bussen. Denna fredag bjuder på bio (vet inte vilken än, väljer mellan två) och sedan vin på lämpligt ställe. Vart kvällen avslutas står ännu bara i stjärnorna, men jag har en känsla som säger thats it gonna be gooood.
 
 
söta små naturare <3
 
 

Day 13 – This week

Känner mig lite som askungen - alla sliter i en och vill att man ska jobba. Stor brist på dagisfröknar indeed! Får skuldkänslor och vill inte lämna barnen åt sitt öde så kan ju inte säga nej heller... Vilket askungen inte heller kunde göra då hon ville göra sin döda far stolt eller något, kan inte komma på någon annan anledning till varför hon stannade med den avskyvärda styvfamiljen annars. Hennes drömprins kom ju och räddade henne så de enda jag behöver göra är att gå på en bal på slottet (hänga på krogen), tappa en sko (ha lite utmanande kläder och vara charmande underbar) så gifter vi oss och flyttar in i slottet (han försörjer mig livet ut).   
 
Så ja jag har jobbat varje dag denna vecka och fått mer jobberbjudanden än dagar räcker till! Men självklart njuter jag (nästan) av varje stund jag väl jobbar - till exempel i förrgår när jag var ute med barnen (äldsta avdelningen så 4-5 år) så sätter sig 4 killar i sandlådan och gräver och gräver ett hål så djupt de kan. Sen lägger de pinnar som ett "nät" och lägger löv över för att täcka hålet. Jag går dit och frågar vad de gör och tydligen bygger de en tjejfälla. Såå söta haha men de lovade att plocka upp tjejerna efteråt (från deras 20 cm djupa hål) för de var ju snälla killar sa dem! Det är när jag kommer hem som kroppen skakar av utmattning och jag känner hur förkyld och ont i huvudet jag verkligen har! Barn är den värsta sortens smittobärare haha!  
 
I torsdags hann jag även med (för andra torsdagen i rad) ett danspass! Man har aldrig tid igentligen utan man får alltid ta sig tid! Och till något som bringar glädjehormoner och får en utmattad på ett bra sätt tar jag mig gärna tid! De som jag dansar är en blandning av jazz/balett/modern/hipphopp. Varför nöja sig när man kan ha allt liksom 
 
Ha en underbar mix av fartfylld och avslappnande helg, det ska i alla fall jag

Day 12 – What’s in your bag

 
Usch, känns väldigt privat det här haha men intressantast då såklart. Inte för att min väska är det minsta intresseväckande... Anyway de som finns i min svarta lilla väska som jag inte lämnar huset utan:
 
Plånbok med deverse nödvändigheter
Disney pennskrin <3
Stockholm nations anteckningsblock
Almanacka
Pannband för kallare tider
Vattenmelon läppbalsam
Tass salva, vilket också är för läpparna och inte tassar. Hoppas jag. Litar på mamma.
Parfym refiller tror jag den heter. Mycket smart - man häller lite av en parfym och slipper ta hela flaskan
Hörlurar
Liten överlevnadsväska! Som skalsmans skal - finns allt man kan tänkas behöva
 
 
 

All GOOD things come in threes

Att alla olyckor kommer i tretal låter ju lite för deppigt för min skull, så då är det bara att göra om ordspråket så de passar en själv :D 
 
Tipsade er ju om 3 bra saker att äta nyss och då kom jag på den geniala idéen att "varför inte alltid tipsa i tretal" då man får mycket mer information och valbarhet! Får se hur länge de funkar helt enkelt. 
 
Denna afton bjuder jag på 3 låtar som får hela mig att digga med lite extra
 
 
 
 
 
 
Jag säger inte att dessa är nyast eller hippast - men ni klicka ju liksom in här för att veta mer om mig och ja - detta är vad jag lyssnar på nu helt enkelt!
 
Me and the replay button - BFF <3

Party Bälinge-style

Oh yeah! 
Nä men hjälpte mamma panta flaskor här om dagen, blev en del
 
 
Precis som Ola Lustig sa för nån dag sen (självklart antar jag att alla lyssnar på rixfm på morgonen, i mean come on it's awesome!?) så skadar det aldrig att vara övertydlig med sina skyltar! Bra exempel fanns på denna "pantstation" - 
 
 
Nu vet jag att nästa gång jag håller i ett brinnande föremål så ska jag inte leta upp närmaste pantstation och kasta in den bland burkarna! Vill ju inte vara den som orsakar en brand liksom, men har också hört att brinnande föremål ibland har den effekten... Säkert från rixfm det med, bästa källan! :)
 
Men serri, det finns alltså folk som ba "nä men vadå, lite eld kanske ger en extra krona" eller i ren panik kastar in brinnande föremål i panthålet? Hur kan man tro att det blir bättre? "hoho jag ser inte elden längre - problemet löst - nu hem och äta pizza". 
 
dessa tankar som håller mig uppe om nätterna...

Dagens detalj

 
Trodde mina rosa-klockdagar var över, men nejdå denna skönhet uppfångade mitt öga. Fanns i massa olika härliga färger så var inte de lättaste att bestäma sig. Så fin att det känns som ett smycke samtidigt!
 
Och bara för er mina kära läsare så tog jag ett snack med företaget (ur&penn) och uppger ni min blogg i kassan så får ni en likadan för halva priset nu :D ! Fabulous life of me - "So Isse style"
 
Bittra sanningen - det sänkte klockan till halva priset såg jag nyss. Bitch. 
  

Day 11 – Your siblings

Gud vad jag väntat med detta inlägg då. Men ja, de är det viktigaste känner jag då det verkligen måste bli rätt! Det är min babysister for god sake. Inte för att hon är så mycket baby nu för tiden, 15 år huhu... Vill bara ha tillbaka den lilla halvt tandlösa, på den tiden rödhåriga flicka, som glatt utbrister "jag är tuffing" efter något pappa sagt som finns inspelat på gamla videoband. Förstå mig rätt Sofia, du duger nu med men du var lättare att kontrollera på den tiden hahah... Inte bara storebrorsor som är oroliga för mindre syskon, jag skulle allvarligt inte klara mig utan min egen lilla solstråle till syster! Du är verkligen ett litet (som ändå har mage nog att bli längre än mig?!) energiknippe av ovanlig sort! Du har så mycket glädje som du sprider omkring dig men det förstår du inte själv! Fast sen har du ju dina dagar när du kollar på 9 filmer i rad heheh...
 
Nu behövs lite bilder innan vi fortsätter
 Vår familj har ju då valt camping som vår grej genom åren. Att ha Sofia med har gjort alla sommrar så himla mycket roligare. Alla djurparker, alla badställen, alla sevärdigheter, alla köpcentrum, ja hela sverige har vi upptäckt tillsammans. Att sitta upp i baksätet så många timmar som vi gjort är inte lätt - men de löste vi ju bra genom att krångla tillsammans benen och halvt ligga ner.
 
Sofia du har alltid ställt upp för mig och du vill alltid mitt bästa och jag är så otroligt glad att just du är min lilla syster. Du kommer alltid ihåg vart jag lagt mina saker, vi kan låna kläder av varandra, du är alltid ärlig med mig... 
Det är ju alltid lite irriterande när ens lillasyster (vilket de alltid gör) härmar en med allt - sport, kläder, tvserier... Visst visst man är deras största idol men ändå ;) Men nu på senare dagar har jag kommit på att de är ju hur bra som helst, massa gemensamt som jag gillar och som du nu med gillar :D 
 
Att kolla massa filmer och tvserier med dig, att klä julgranen med dig, att krama dig, att baka pepparkakor med dig, att du kommer och vill sova med mig, att gå på stan med dig, att prata med dig, ja faktiskt att bara komma in i ditt rum för att titta på dig lite (förlåt jag kan inte sluta med det haha) är minnen och saker som får mig att må bra. 
 
Sofia Anna Camilla Alnehem. Du är en underbar människa, syster och vän. Jag älskar dig enormt och kommer alltid alltid alltid vilja ditt bästa och stötta och hjälpa dig livet ut <3 puss
 

ready to be amazed?

Okej, jag har äntligen förstått hur min köttväxtis funkar nu! Den var inte så lame som jag trodde - 
 
 
 
Köttis har små "hårstrån" i munnen. När något (exempelvis en fluga och inte en penna) nuddar dessa hårstrån så stänger köttis munnen. Så länge någonting rör hårstråna håller han munnen stängd så yeah they die. Men han har ingen halskanal eller vad man säger så han sväljer dem inte utan de blir små mysiga flugskellet! 
Tror vi behandlar han fel då mer och mer huvuden har börjat bli svarta så vi klipper av dem då vi tror de dött av någon anledning? Kanske borde googla och kolla upp det där... 

Tips x3

Jag är ju hälsosam männsika i själ och hjärta! Det är bara vissa saker som ställer till det för mig som ostbågar, jordnötsringar, chips, popcorn, choklad... Jag har aldrig varit en hejare på bakverk och sådant men mamma säger alltid "smaka i alla fall" och 1000 smakningar senare så ja... självklart kan jag frossa i kakor nu med!
 
Att försöka dra ner på det blir bara tvärtom effekt för mig. Logisk som man är så tänkte jag att jag börjar med att aldrig äta onyttigt igen innan jag har "drömkroppen". No, just no... dömt att misslyckas
 
Sen försöker man med "okej ett år då" för att få de mer tydligt. (när man får leva igen haha...) Gått åt skogen alla gånger det med. Även när man var mindre och mamma muta med pengar om man klara ett år så hade man inte viljestyrka nog.
 
Inte ens en månad klarar man av utan att panik smyger sig på igen och 4 dagar senare så sitter man där med halva hemköps sortiment... 
Så mitt moto - lagom är bäst! Jag är inte gjorde att sluta med något jag tycker om. Försöker jag vill jag bara ha det mer.
 
Anyway det var inte vad inlägget ska handla om haha så himla lätt att komma in på sidospår! Jag skulle igentligen bara lägga upp 3 bra och goda tips :)
 
Delikata små mackor! Blir jag sugen på en choklad så är detta typ det enda som kan få mig nöjd
 
Jag är inte proffs eller insatt eller något men stevia är bättre än socker så dricker bara den saft nu
 
Att den smakar så himla gott och finns i så många olika smaker är ju wunderfull med alla bakterier
 
Yepp you heard me, experten har pratat

lol thats me



Ni som känner mig vet att när jag tycker att något är riktigt kul så kommer tårarna. Och varje gång jag går in på denna sida forsar tårarna och jag får ont i magen av hur mycket jag skrattar! Igenkännings faktorn är ju klockren, fy fan vilken underbar sida! Här får ni ett smakprov av mina favoriter :D
LOL-SOTRUE is now LOLThatsMe!
 
 
 
 
 

Dont you just hate it?

arghhh.. Måste dela med mig av min frustration just nu och ber i förväg om ursäkt haha!
Hörde denna låt på radion för veckor sedan och ibland, inte varje dag, men ibland så dyker den bara upp helt utan varning och rockar på i mitt huvud. Och ja den är ju väldigt katschig och askul om man tänker efter men efter 5 gånger vill jag bara dunka huvudet i väggen!
 
Varsågoda (och förlåt haha den har nog en förbanelse över sig)
 
 
 
IM HAVING A MEEEEE PARTYYY
 
 

Till Linnea ;)

Fick i lördags lite uppskattning till vad jag skriver här av en person som jag inte visste läste :) Så då blev jag självklart inspirerad att skriva ännu mer! Bloggen är ju främst för min egen skull för att kunna hålla koll och gå tillbaka och minnas, men när jag får höra sådana roliga saker så känner jag att jag skriver för er med :)
 
Det var ju ett tag sen de uppdaterades här så går snabbt igenom vad som har hänt senaste veckan för moi (fick jag till ett franskt ´mig´där måntro?)
 
Jag har blivit en hel del bättre på de här vikarie jobbet - jag som är van att jobba med 7 - 13 åringar och nu är de från 1 - 5... i mean come on - upp till 2 år är dem bara (som jag med kärlek kallar dem) degklumpar eller möjligtvis vetekuddar. Varma och goa men inte så mycket intellektuelt utbyte då de mest bara upprepar vad jag säger om ens det... Så det var en klar omställning som jag nu tycker att jag hanterar bra. Nu behöver jag inte fråga om varenda liten grej utan kan tänka ut de mest vettiga beslut själv och trivs mycket bättre i min roll. Därför ska jag helt logist på en arbetsnintervju imorgon om en helt annat jobb hehe... Nej  men man vill ju väga sina möjligheter i alla fall :)
 
I fredags kom bästaste Ella hit för film och goff mys! Älskar våran Issa-Ella time <3 De är lite problematiskt då jag tycker notebook är allmänbildning och hon tycker att starswars är det... De blir alltid disskusion innan Ella förstår att det är meningslöst och ger sig! höhö nej då hon fick välja film nummer två så alla nöjda :D
 
Sen i lördags blev det överraskningsfest i Agnes och Linneas ära då de ska flytta och jobba i australien och andra ställen under ett år! Så galet avundsjuk då australien är min dröm, men även jätte glada för deras skull!
Festen blev väldigt lyckad den med :D
 
Nej nu ska jag hämta kameran för att ladda in lite förbereda inlägg, även om jag inte skriver inlägg varje dag så tänker och dokumenterar jag om det händer något "bloggvärt" - så kika in snart igen !
 
 
 

Surprise party

 
Käraste Lollo fyller snart år och det firades igår - hade ju inte blivit någon överraskning om vi gjort de på hennes riktiga dag liksom! Kvällen började med tre rätters middag som Becca hade fixat ihop själv 
Förätt: Krustader
Varmrätt: Kyckling och pasta, det var mycket goda grönsaker också som jag tror var sås?
Efterrätt: mega god cheescake (tyvärr åt folk upp den för fort så hann inte fota haha)
 
Några belåtet mätta magar senare så kom alkohol med in i bilden and the rest is history. Tror att vi somna runt klockan sex på morgonen? Så kan det gå med sötnosar som dessa <3 
 
Idag är i alla fall mitt mål att röra mig så lite som möjligt haha...

Ingen kan göra allt, men alla kan göra något

 
Lördag morgon, klockan ringer 08:00 och man vill inget hellre än att somna om... Men den tanken försvinner fort då jag idag tänker på dem som har det så himla mycket värre! Under drygt två timmar stod jag ute (stort tack till solen som valde att visa sig idag) med bössa och balonger för att samla in pengar till världens barn. 
Jag jobbade under sommaren för Alnäs - vilket för er som inte vet är ett dagsläger för barn med olika aktiviteter som trampolin, surft, klättring, vildmark mm. Eftersom Alnäs är en stor ungdomsorganisation är det självklart att de vill stötta sånna här föreningar och alla vi som jobbar där blir erbjudna att hjälpa till. Självklart ställer man upp - två timmar av mitt liv väl spenderat. 
 
Man hade lite ont i kinderna efteråt då man konstant står och ler för att vara så inbjudande och trevlig som möjligt så männisor vill donera pengar. Ett leende smittar verkligen lätt av sig så lite träningsverk var det värt. Balonger är det bästa lockar knep någonsin - barn kan inte stå imot dem och föräldrarna vill slippa tårar av besvikelse så dem är ett säkert kort. 
 
Man hinner se så himla mycket olika människor under två timmar. Allt från söta små gubbar som haltar fram på kryckor och skänker pengar bara han får en kram till medelålderskvinnan som snabbt springer förbi mig och kollar ner i marken när hon ignorerar mig glada "Hej hej".
Fick mig många goa skratt också - jag stod vid elgiganten och där finns två ingångar vilket gör de svårare att "fånga upp" alla. MEN en av ingångarna var trasig (det är dörrar som öppnas när de känner någon framför sig) vilket gjorde att jag bara behövde täcka en dörr. Eftersom största delen människor generellt är rätt snåla så gick de flesta självklar till dörren jag inte vaktade bara för att upptäcka att den inte öppnades. Vissa gick långa omvägar bara för att slippa komma till min dörr men jag kunde lugnt stå kvar och vänta och se när de skamset inser att det måste gå tillbaka till min dörr. Otroligt underhållande kan jag lova!
 
 
Efteråt tyckte jag och finaste Evelina att vi förtjänade en Cupido lunch - mysmys :)
   

Mysfredag

 
Ungefär såhär såg min fredags eftermiddag ut! Himelskt god hemmagjord pizza, spa- och bastumys med choklad, annanas, vindruvor, nötter och bästaste sällskapet <3
Super tack till älskade Klari som styrde upp de hela.
 
Då Vattholma ligger helt okej nära Bälinge tog jag självklart bilen dit. Men att köra hem ensam halv ett på natten på de obelysta öde vägarna gör jag nog inte om. Fick lite halft panik! Jag hann bara köra några 100 meter innan en bil med en ensam (tror jag) man försöker blocker min väg när jag ska svänga och vinkar åt mig att komma typ? Hell no... De blev att köra därifrån så lugnt och sansat jag kunde - hade jag inte ringt mamma som lugnat mig hade jag väll fart i diket av skräck. Men allt gick bra och vi får hoppas att han var snäll och bara ville fråga om vägen - inte för att jag hade stannat för något den tiden.. Hade ni ? 
 
 

HURRAY

Kollar runt lite bland olika bloggar då jag inte har något bättre för mig, men de fick jag alldeles nu! 
En av dessa bloggare skrev nämligen ska nog kolla nya grey's anatomy avsnittet och jag ba hold it...

Jag hade blivit alldeles bedrövad om jag läst fel men icke då, säsong nio avsnitt 1 har finally tagit sitt förnuft till fånga och valt att visa sig! Kyss på det
 
Jag kollar på cucirca.com
 
 
ingen säsong - inte ens ett programm har gjort mig besviken, fantastisk serie helt enkelt

Dagens detalj

Så besviken att det inte blev någon dagens detalj igår! Favogrejen att lägga upp ju
Får bli en extra bra idag
 
 
Min skyddsängel. Så himla glad att jag har den! Känns alltid lite bättre med den på. Fick den av mormor vid födsel om jag inte tar fel... 

Tillskott till familjen - Stella

 
Ja, faktiskt så är hon ju bara min så vi har bildat en tvåmanna familj. Hennes namn är alltså Stella och hon är en ASUS dator - min första bärbara woho! Blev galen på min stationära som troligtvis är inne på sista andetag för går inte att förklara trögheten på något annat sätt. (Kanske att jag tröck ja på allt som kom upp för jag orkade inte och hade inget virusskydd sista tiden.) MEN det ska absolut inte hända Stella, har lärt mig nu. 
 
Stella är tydligen en väldigt bra dator - intelcore i7 ska vara de snabbaste som finns på marknaden (inom intelcore) med 4 processkärnor! Nivida Geforce är också bra, stort ram minne och sånt har den. Det var pappa som hjälpte mig leta fram henne, och hon har fått massa tips från sin datorsmarta jobbarkompis. Nu ska banne mig inget hacka/lagga/stanna upp/ ta tid och ÄNTLIGEN ska jag få spela mina spel jag köpt haha -  
 
 + 3 expansionspaket har jag hunnit köpt
 
 Sims in my heart <3 och zoo tycoon! 

En bättre måndags eftermiddag

 
Hur fint, mysigt och gott som helst

Jag bygger bygger upp och du river river ner

Det har ju inte blivit så mycket bloggning på grund av alla jobb - ena dagen i björklinge och andra i sävja. Visst varierande är bra men hoppas jag får ett fast någonstans istället. Trodde aldrig jag skulle sakna ett schema haha!
 
Kommer aldrig att tröttna på att jobba med barn - de är ju för härliga när de pratar. Man vet aldrig vad de får för sig att säga. Även om jag inte kommer jobba som barnskötare så vill jag på något sätt involvera barn i mitt arbete!
Var bara tvungen att ta den här bilden - varje måndag kommer matbilen till klockarbol och när barnen hörde att lastbilen backade in släppte alla vad de höll på med och sprang över hela gården för att få en bra plats. I 5 minuter står alla samlade och bara stirrar på hur matgubben kör in deras matvagn. Samma sak på onsdagar får jag veta fast då är det sopbilen. SÅ SÖTA
 
På förskolan jag var på idag blev de utflykt till skogen - lilla killen jag fick hålla i handen var en pratglad kille, vi gick förbi ett får och då utbrast han att det var hans och han bodde på den gården. Så trevligt tänkte jag och fråga vilka djur han hade. Han snacka om typ 11 hundar, grisar, kossor, hästar... och då började jag fundera lite för de var en pytte"gård" i skogen. Så jag ville testa honom och frågade - har ni kameler på gården? självklart svarade han "aa..." Men han var söt ändå.
 
Det är inte lika kul när ungarna inte är söta, särskilt den grupp ungar som alltid måste förstöra de andra gjort - sandkakor, klosstorn eller pärlplatta spelar ingen roll -allt tar de sönder bara för att de kan, Eller ungen jag jobbade med idag, jag och en liten tjej satt och lekte med bilar och så kommer han in - går fram och rycker bilen ur min hand och ba "jag hade den först". jag är ju den "vuxna" så han fick ju bilen. Men när jag tar en docka istället och han tar den med och säger att han hade den först med?? Jag menar bitch please...
 
Spännande att se vart jag hamnar imorgon! 

Day 10 – What you wore today

 
Eftersom jag jobbade så blev det en mysisklädes dag! Adidas byxor och mintgrönt stickad tröja! 
 
 hade faktiskt Hello Kitty strumpor för barnens skull också :)

In Ellens house

Det började klia lite i fingrarna så kände att jag ville skriva ett inlägg!
Detta inlägg skrivs från Ellens hus, vi har haft scones och te mys med sällskap av även Lina och Klara :) Nu äre bara jag kvar då jag ska sova  över - ska nämligen jobba på sävja fsk imorgon så nu blir det nära och bra vilket jag gillar! Börjar liksom 7.30 imorgon så hade väll behövt gå upp typ 5 hemma...
Jobbade idag oxå, men på klockarbol - inte så konstigt att jobba med mamma som jag trodde utan rätt bra då jag kan fråga henne allt utan att tänka på om det är en "dum fråga"
 
Nej men nu ska jag och pellos mysa vidare med swefilmer.com tror jag, skönt efter en uppfriskande regnpromenad (Hon visade mig förskolan för säkerthetsskull hehe)
 
Ta hand om er nu så blir de mycket bättre bloggning imorgon!

Isabell Alnehem

Var dig själv - alla andra finns redan

RSS 2.0